tiistai 27. syyskuuta 2016

Pete 27.9

Tänään kerkesin käydä ratsastamassa Petellä, ja käyn myös torstaina, joka siis jää viimeiseksi kerraksi.

Tänään siis otin kameran mukaan tallille, jotta pystyin räpsimään laitumella kuvia. Sain ihan kivojakin kuvia, joten ajattelin laittaa niitä nyt tähän.

Jotkut kuvat on siis myös matkalta laitumelta talliin :D

Ratsastaessa Pete oli tosi ärsyttävä. Se kulki tosi pitkänä eikä oikein kuunnellut, mutta välillä se saattoi kulkea ihan nätistikkin. Laukka ja käynti oli meille tosi vaikeita tänään, ravissa se kulki tosi nätisti (ainakin pätkittäin), ja ravi onkin ollut Peten vahvin asekellaji.


Petellä oli paljon virtaa, jonka huomasin siitä, kun se painoi hirveästi kädelle, ja laukassa sitten mentiin lujaa. Laukka oli tosi inhottavaa ratsastaa, ja Pete kulkikin ihan pitkänä, enkä saanut sitä oikeastaan yhtään pyöreämmäksi.


Tallissa sitten vasta tajusin, että Petelle oli vaihdettu eri kuolaimet, joten se varmaan vaikutti siihen, että Pete ei ollut oma itsensä. Samoin myös satula valui kokoajan lapojen päälle, sekin siis varmaankin ärsytti Peteä.


Ratsastuksesta ei siis jäänyt mitenkään erityisen hyvä mieli, mutta toivottavasti sitten perjantaina :)



Ps. Tarvisko joku pony kokosia martingaaleja? Ois tumman ruskeet ja tollaset punaset/ruskeet, en oikeen osaa kuvailla väriä :D Ja stubben merkkiset, ruskeita ei käytetty kertaakaan, punertavia kaksi kertaa.



4 kommenttia:

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)