tiistai 13. syyskuuta 2016

Blogi muuttuu hiukan + ilmoitus asiaa

Tästä ''postauksesta'' tulee varmasti tooosi sekava, niin paljon asioita yhdessä postauksessa, mutta etteköhän te jotain selvää saa, toivon ainakin niin.

Blogi siis muuttuu hiukan, kuten otsikosta voittekin lukea. Nimi ei ainakaan vielä vaihdu, mutta blogin pää''henkilöt'' muuttuvat, nimittäin kirjoittelen blogin puolelle enään vain Petestä.

(C): Annika Viljamaa

Syy siihen on se, että jouduin lopettamaan Jojon ja Kassun vuokrauksen. Jojon vuokraus loppui siksi, että poni jäikin Sieviin, vaikka alunperin oli suunnitelmissa, että se tulisi Ylivieskaan, jossa meidän olisi onnistunut vielä kulkea, mutta kun se jäikin Sieviin, olisi lähes mahdotonta kulkea siellä asti, varsinkin kun talvikin on tulossa.

(C): Annika Viljamaa

Kassun vuokrauksen lopetin omasta tahdostani, en kerro siihen syytä, koska en halua kellekkään pahaa mieltä tään postauksen takia, ja tätä syytä en oo edes kovin monelle kertonut, ja jos sen täällä kertoisin, tosi moni saisi sen tietää, joten en sitä halua täällä kertoa.


Jojoa kerkesin vuokrata melkein vuoden, aloitin 14.10.2015, ja vuokraus loppui 10,9.2016. Tietysti tämä harmittaa, Jojon kanssa oon oppinut niin paljon, mutta pääsen onneksi katsomaan ja ratsastamaan Jojoa aina välillä / aina kun kerkeän :) Annika kuitenkin jatkaa Jojon vuokrausta, joten Jojo tulee näkymään vielä meidän instagram tilillä! :)


Kassulla en kerennyt kauaa ratsastaa, en varmaan edes kymmentä kertaa. Tietysti Kassun vuokrauksenkin lopetus harmittaa, mutta eihän sille mitään voi, näin se menee joskus. Kassun kanssa olisin varmasti kerennyt oppia vaikka ja mitä, kerkesin myös tuossa parissa kerrassakin jotain oppia, tai ainakin sain kokemusta täysin erilaisesta ponista mihin oli tottunut.

(C): Annika Viljamaa

Mulla on ollut nyt vuokraponi / hevonen etsinnässä, ja pari kivaa vaihtoehtoakin mulla on jo. Toivotaan, että pääsisin mahdollisimman pian testaamaan niitä :)


Tammikuussa ainakin minulle tulee 99% varmasti yksi nuori suokki vuokralle, jota pääsen kouluttamaan kunnolla ratsuksi, ja pikku hiljaa sitten voidaan aloittaa kisaaminenkin, kunhan sinne asti päästään. Tällä hetkellä tämä on siis kolme vuotias, jolla on käynyt kyllä jo ratsastaja selässä ja perus askellajeja menty.

(C): Annika Viljamaa

Tää oli nyt tällanen, kommentoikaa jotain, esim saitteko mitään tolkkua tästä postauksesta? :D

4 kommenttia:

  1. Kaikella aikansa...niin se vaan menee. Oikein paljon onnea sitten tuon suokin kanssa, tuskin maltan odottaa, että kerrot siitä lisää. Suomenhevoset on vaan niin ❤️❤️❤️!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee, kaikesta on joskus luovuttava, vaikka se tuntuis pahalta.. Ja kiitoksia! Itse en oo koskaan välittänyt erikoisemmin suokeista, mutta onhan ne ihan kivoja ollut.. :) Toivotaan, että tuohon tykästyisin oikein kunnolla! :D

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia!❤ Tekstistä sai oikein hyvin selvää😊

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)