lauantai 3. syyskuuta 2016

Pellolla 1.9

Nyt pitäis kyllä ottaa itteä niskasta kiinni, ja tehdä edes jonkin näköinen postaus Petestä, kun sitä ei oo täällä blogin puolella taaskaan oikein näkynyt.. Kyllä mä nyt jonkun aina saisin kuvaamaan, ja helpottaa vielä, kun itsellä on kamera, niin ei tarvii etsiä sellaista, jolla olisi itsellään kamera, vaan voi vaan oman kameran napata mukaan.

Kaikki kuvat (C): Milja Piukkala! 

Mutta nyt aiheeseen! Olin siis tänään pellolla hyppäämässä Kassulla. Kaikin puolin jäi hyvä mieli! Kassu oli tosi reipas, liikkui pitkillä askelilla ja hyppäs tosi kivasti! Saa olla tyytyväinen! :) Rakastan tuota Kaspan laukkaa, ja varsinkin sen hyppytyyliä, vaikka kouluponihan se on. Tosin, kiva se on aina mielenvirkistykseksikin hypätä, että saa jotain vaihtelua siihen menoon.


Musta tulee siis muuttumaan nyt varmaan kouluratsastaja, kun Kassu on kuitenkin ihan tasokas poni, ja Johanna tykkäisi, että kisaisin sillä mahdollisimman paljon koulua. Minä, joka on aina tykännyt esteistä ja vauhdista, eikä oikein piitannut koskaan ''tylsästä'' kouluratsastuksesta. Nyt kuitenkin oon tajunnut, että sehän on ihan kivaakin, kun saa ponin kulkemaan nätisti, väistämään pohjetta, ja hiljentämään heti ohjasta. Näitä ollaan harjoiteltu nyt Peten kanssa, Kassun kanssa ei olla keretty vielä kunnolla treenaamaan, mutta kyllä jossain vaiheessa, ainakin ennen kisoja pitää kunnolla treenata, että Kassu menisi nätisti kisoissa!

Okei, ei vieläkään sinne aiheeseen päästy, mutta nyt oikeasti! :D


Kamala toi mun myötäys, pitkät ohjat? :DD

Ensinnä kierreltiin peltoa ravissa, ja pari volttiakin sinne väliin. Pari käyntiin siirtymistäkin, ja toiseen suuntaan samalla tavalla. Ravien jälkeen laukkaa, taidettiin mennä aika lujaakin :D Jarrut oli hukassa, kun poni oli niin innoissaan, mutta kun saatiin käynnille, niin käveltiin ihan pieni hetki, kunnes tultiin sellaista puomi, mini pysty ja pysty asiaa. Se meni ihan hyvin, puomivälejä vaan joutui pidentämään.




Siinäpä oli nyt jotain kuvia! :) Ei hypätty siis kovin isoa, isoin taisi olla joku 60cm tai 70cm :D Huomenna mulla on kouluvalmennus, josta tulee video mun ja Annikan kanavalle, ja kerron täällä blogin puolellakin jotain siitä :)


4 kommenttia:

  1. Vitsi kun Kassu on lahjakas moneen lajiin! Ja sinä kanssa. Miten pysyt noissa loikissa! Liimaa satulassa?? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Kassu on kyllä tosi lahjakas ja upea poni moneen lajiin! Minusta ei kyllä sitä oikein voi sanoa, estepuoli multa sujuu kuitenkin paremmin :D Ja haha! :DD

      Poista
  2. Ihana blogi sulla! Kirjoitat kattavasti ja niin, ettei lukiessa pitkästy!😊 Jään seurailemaan!

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)