maanantai 1. elokuuta 2016

Pete 29.7.

Postauksia ei oo nyt reilu viikkoon tullut, kun oon ollut siellä leirillä, mutta nyt oon päässyt kunnolla kotiutumaan! Jatkan taas samalla tavalla kirjoittamista, eli melkein joka päivä teen postausta :)

Nyt aattelin kirjottaa Peten ratsastuksesta 29.7 :) Tulee taas paljon kuvia :D

Kaikki kuvat (C): Milja Piukkala!

Menin siis ilman satulaa, kun oli niin lämmin. Alkukäynneissä en tehnyt mitään erikoista, kävelin vaan pitkin ohjin. Ravissa tein voltteja, ympyröitä ja puomeja.







Pete meni ihan ok, en vielä pyytänyt kunnolla siltä mitään, vaan että se liikkuu tarpeeksi eteen.



Ravasin molempiin suuntiin ja tein samanlaisia tehtäviä molempiin suuntiin. Ravien jälkeen kävelin.


                                      

                                      
                                              Tää on jotenki kiva kuva vaikka mun jalka.....

Käyntien jälkeen otin laukkaa. Laukassa tein kaikkea tavallista, ympyröitä ja tulin myös niitä puomeja. Kuvat saa nyt kertoa kaiken :D








Laukat meni mun mielestä ihan hyvin, menin molempiin suuntiin samalla tavalla. 
En siis tuolloin hirveesti pyytänyt siltä mitään, kun oli aika kuuma :/ 


Nyt ihan tällain ajoissa tiedotan, mutta vuokraan  Jojoa enään tämän kuun ja syyskuun, eli kaksi kuukautta enään. Syy siihen on vain se, että Jojo jääkin talveksi vielä Sieviin, eikä Ylivieskaan, niin meillä ei riitä aikaa kulkea Sievissä asti.. Matkaa on kuitenkin sen verran Sieviin, että yhdelle suunnalle autolla on 45min, eli yli tunti ajomatkaan.. Harmittaa tottakai ihan hirveästi, mutta eipä sille mitään voi..


Peten kanssa kuitenkin jatkan ainakin toistaiseksi samalla tavalla, ehkä siirryn taas käymään neljästi viikossa ja ehkä jatkan valmentautumista ja kisaamista, mutta se ei oo vielä ollenkaan varmaa.

Ja sitten vielä tähän loppuun, niin mulla on tähän kameraan nyt uusi putkikin, Nikonin oma putki, tais olla 55-300mm! :) Tykkään tästä putkesta tosi paljon, saa tosi tarkkoja kuvia :)

Team Pötsi :D
(C): Iskä

2 kommenttia:

  1. Kuinka ihmeessä pysyt tuolla kyydissä, meno näyttää ainakin kuvista katsottuna aika vauhdikkaalta ? ;D Mutta hienolta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, melko vauhdikasta kyytiä se on välillä :D Oon kuitenkin Petellä ratsastanut yli 2 vuotta, niin oon tottunut sen vauhdikkaisiin askeliin, mutta siltikin välillä tullaan samallaisella vauhdilla alas :P Ja kiitos! :)

      Poista

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)