maanantai 22. elokuuta 2016

Kassun irtojuoksutus 21.8

Pahoittelut, että nyt on tullut jonkin verran Kassusta postauksia, yritän saada Petestä ja Jojostakin jossain vaiheessa, Petestä nyt ainakin yritän tehdä postausta, ainakin ennenkuin se lähtee uuteen kotiin..



Eilen siis olin tallilla putsailemassa varusteita, ja samalla myös irtojuoksutettiin Kassu, ettei jäisi kisojen jälkeen vapaata! :) Menin tallille joskus iltapäivällä, ehkä puoli neljän aikoihin.
 

Varusteet oli tosi likaiset, omistaja ei edes muistanut milloin viimeksi ne olis putsattu kunnolla.. :D Sai ihan kunnolla hinkata, että kaikki lähti, tai musta kyllä tuntuu, että ainakin satulaan jäi vielä jonkun verran likaa :D Rasvasin myös ihan huolellisesti, koska kaikki remmit oli tosi jäykkiä jne.


Kun varusteet oli saatu putsattua, siirrettiin Kassu isompaan tarhaan,. Aluksi annettiin Kassun hetki kävellä ihan vapaasti, mutta kohta käskettiinkin jo raville. Kassu ravas ihan kivasti, tosin alkoi lähes heti esittämään, ja kulki pitkillä ja korkeilla askelilla :D


Hetken ravailun jälkeen ponit sai ruvetakin jo laukkaamaan. Kassu laukkas tosi hienosti, ja välillä vähän innostui liikaa :D




Tässä oli nyt jotain kuvia! :)

Tällä viikolla varmaankin irtohypytetään Kassua, ja jos vain kerkeän niin käyn toisenakin päivänä vetämässä jonkun kunnon koulutreenin :) Petellä käyn torstaina ja perjantaina, ja Jojolla perjantaina ja lauantaina :)



4 kommenttia:

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)