maanantai 20. helmikuuta 2017

Päivittelyä

Huhhuh. viimeisimmästä postauksesta taas melkein kuukausi..!

Mitään ei ole kuitenkaan sattunut, oon normaalisti käynyt ratsastamassa, ainakin sen mitä kentällä on pystynyt menemään, nimittäin joka paikka tuntuu olevan ihan jäässä.. :/ Välillä on pystynyt varovasti ravailemaan ja laukkailemaan, mutta nyt lähipäivinä varsinkin on kaikki ollut niin jäässä, ettei oo muutakun kävelty. Sen mitä on kuitenkin pystynyt menemään, niin Tumppu on ollut toosi kiva! Kerta kerralta vaan paranee, eikä juuri mitään takapakkeja oo tullut!

c, Maria Jakola

Ollaan siis Tumpun kans treenailtu käynti-ravi ja helppo c ohjelmia, jos kisoissakin päästäis käymään.. :) Ollaan mielestäni kehitytty tosi paljon parin kuukauden aikana. Itse olen ainakin huomannut miten oma istuntani on parantunut, ja miten se on vaikuttanut Tumppuunkin.


Tumpun lisäksi oon käynyt myös pari kertaa ratsastelemassa Toskalla! Toska on siis samalla tallilla, jossa Pete ennen oli. Toska on vielä aika nuori, jos oikein muistan niin neljä tai viisi vuotias, en ihan varma ole. Ei kummempia olla Toskan kans tehty, maastoiltu ja muuten vaan köpötelty menemään. Toska on pukitellut aika paljon, mutta oon kuitenkin pysynyt kyydissä, vaikka monta kertaa on lähellä ollut pudota..

Toska

Kirjoittelen joku toinen päivä lisää, yritän raivata koneelle tilaa, että saisin kameralta kuvia koneelle, ettei postaukset olisi pelkkää tekstiä vain.


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, kun sulla ja Tumpulla luistaa yhteistyö niin hyvin. Innolla odotan kisojanne! ❤️😍

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)