sunnuntai 22. tammikuuta 2017

21.1

Noniin, nyt olis kerrankin kuvia, joten ajattelin nyt kertoa tästä ja eilisestä päivästä. Kaikki kuvat on tältä päivältä ja Annikan ottamia.


Eilen mentiin Annikan kans illalla ehkä viiden aikoihin tallille. Siivottiin viisi karsinaa, vietiin heinät, laitettiin ruoat ja haettiin hepat sisälle. Tumppu otettiin käytävälle ja laitettiin se valmiiksi.


Ajattelin, että kenttä olisi ollut tosi liukas, joten jätettiin satula talliin ja ajateltiin mennä rennosti ilman satulaa. Kentällä hyppäsin kyytiin ja kävelin molempiin suuntiin. Tein väistöjä ja avotaivutuksia molempiin suuntiin jonka jälkeen annoin Tumpun kävellä rennommin.



Toisella pitkällä sivulla Tumppu sitten ottikin yhtäkkiä melko lujaan raviin, ja mä luiskahdin alas, kun en ollut mitenkään valmistautunut. Alas tulin seisaalteen, mutta siitä lensin jotenkin kummallisesti, että onnistuin loukkaamaan mun selän tosi pahasti.


Kun pääsin maasta ylös, taluttelin Tumppua ympäri kenttää, vaikka mun selkään sattui tosi paljon. Jossain vaiheessa sitten mentiin talliin, otettiin Tumpulta suitset pois ja laitettiin se suoraan karsinaan. Kipu vaan pahentui kokoajan, mutta jouduttiin siivoaan silti vielä kaksi karsinaa, viemään niihinkin heinät ja jakamaan vielä ruoatkin kaikille.


Kun saatiin kaikki hommat tehtyä, soitin iskän hakemaan. Alunperin meidän ois pitänyt kävellä, mutta mun selkään sattui niin paljon, etten olisi mitenkään päässyt kävellen kotiin.


Kotona sitten syötiin ja odoteltiin hetki, että laantuisiko se kipu, mutta se vaan paheni, joten päätettiin lähtä käymään Oulaskankaalla näyttämässä sitä selkää.


En nyt suuremmin sieltä Oulaskankaalta selittele, mutta lääkäri ei löytänyt mitään kovin vakavaa, joten päästiin aika nopeesti sieltä kotiin.


Tuossa olis voinut käydä paljon pahemminkin, mutta nyt selvittiin onneksi näinkin pienellä.


Kertokaa kommentteihin jotain teidän tippumisista, niitä on aina jännä lukea. Ja jos ette vielä ole blogejanne linkanneet edelliseen postaukseen, niin kannattaa käydä linkkailemassa :)

Toivottavasti tykkäsitte kuvista ja muutenkin vähän erilaisesta postauksesta :D

4 kommenttia:

  1. Super suloisia kuvia! 💞 Ja oli kyllä kivan erilainen postaus. Ikävä vaan tuo sinun tippuminen. Onneksi ei kuitenkaan käynyt vielä pahemmin!

    Minulla pahin tippuminen oli sellainen, kun luiskahdin jäiselle tielle laukasta, ja nilkkani onnistui tärähdyksestä jotenkin kummallisesti pyörähtämään sijoiltaan. Sitten sainkin seuraavat viikot käyttää tukisidettä siinä. 😱

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva että tykkäsit kuvista ja muutenkin postauksesta! :)♥
      Kuullostaa myös tosi ikävältä tuo sun tippuminen :/

      Poista
  2. Minulla ei mitään erikoisen pahaa tippumista ole vielä ollut eikä toivottavasti tule että ei ole murtunut mutta esim viime kesällä tipahdin hopolta esteen jälkeen (ei ollut siis sillon vielä hiekkaa) ja kenttä oli just kuiva ja sellanen ihanan kova ku tippuin mutta eipä siinä muuta ku viikon kävelin huonosti kun selkään ja muuallekkin sattui ihan sairaasti:D Onneksi ei pahemmin sattunut ja toivottavasti se paranee äkkiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, ettei sulle oo pahempia tippumisia sattunut, mulla on nimittäin murtunut aika montakin luuta tippumisien yhteydessä.. :/ Kuullostaa myös inhottavalta tuo sun tippuminen :I Ja jep, toivotaan näin! :)

      Poista

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)