lauantai 7. toukokuuta 2016

Kisat 5.5

Eli voisin nyt kertoa niistä Prima Ridersin estekisoista jotka olivat siis 5.5 :)

Kun oltiin saatu varustettua, pääsin heti verryttelemään maneesiin. Maneesissa oli routavaaroja (tai jotain sellasia :D), niin siellä oli huono mennä, eikä oikeastaan voinut mennä kuin uralla. Taivuttelin siis Jojon käynnissä ja ravissa. Jojo oli vähän laiskana, mutta loppua kohden heräsi pikku hiljaa.

Pääsin kuitenkin pian kentälle verryttelemään, jossa otinkin heti laukat. Verryttelyhypyt onnistui ihan hyvim, joten ei kovin montaa hyppyä tarvinnut ottaa.

(c): Reeta Kulo
Luokka oli siis 70cm, ja seurakarsinta PowerCuppiin.

Nää oli mun ekat estekisat Jojolla, joten mua jännitti vähän. Menin luokassa ensimmäisenä, joten verryttelyn jälkeen sain jäädä kentälle. Rata meni ihan kivasti, vaikka paikat meni vähän lähelle joissain kohdissa, eli olisin voinut ratsastaa hiukan paremmin.. :D Saatiin siis puhdas rata, joten jäi tosi kiva mieli radasta!

(c): Reeta Kulo
Missähän tuo jalka seikkailee..

Loppujen lopuksi oltiin kahdeksansia, eli 8/18(?)! :)
Ens kerralla sitten vielä paremmin (:

(c): Reeta Kulo

Päästään Jojon kanssa siis PowerCupin aluekarsintaan, joka taisi olla 18.6, ellen täysin väärin muista. Niistä lisää myöhemmin :P
--------------------------------------------------------------------------------
Mulla ja Annikalla on nykyään YouTube kanava, löytyy nimellä Tykkiponit :) Siellä on tällä hetkellä vain yks video, mutta lisää tulossa (:

Linkki videoon TÄSSÄ

Kiitos kun luit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)