perjantai 26. helmikuuta 2016

Ratsastelua ja kuvia

Juu, mun piti kirjoittaa viime viikonlopusta jo viime maanantaina, mutten saanut siirrettyä kuvia koneelle niin kesti ''vähän''. No, viime viikonloppuna lauantaina kävin illalla ratsastelemassa ilman satulaa. Pete oli ihan sekasi, teki äkkikäännöksiä, säikky kaikkea, pukitteli ja teki kaikkia ihme pomppuja. Pysyin kuitenkin kyydissä, vaikka välillä tuntu jo että kohta on maassa.. :D

Sitten sunnuntaina suunnitelmissa oli hyppäystä. Mentiin Emilian kanssa tallille joskus kahdentoista jälkeen, ja aateltiin ottaa muutamia kuvia ennenkuin lähdetään kentälle. Ilma ei ollut mikään paras, tuuli aika paljon ja sato lunta. No, kuvatkaan ei mitään parhaita sitten ollut. Kaikki kuvat siis ottanut Emilia :)

Just tollasia kivoja viivoja tuli ku sato lunta..

Kun oltiin saatu kuvat otettua niin varustettiin Pete ja lähdettiin kentälle. Aloitin heti verryttelemään, tein paljon voltteja ja ympyröitä sekä suunnan vaihdoksia. Pete ei oikein halunnut kuunnella, mutta pienen taistelun jälkeen sekin aloitti kuuntelemaan. Verryttelyiden jälkeen otin laukat molempiin suuntiin ja kävelin.


Kun oltiin kävelty, aloitettiin laukka puomeilla joita mentiin jonku aikaa. Sen jälkeen siirryttiin sarjaan, jossa oli kaks pientä pystyä ja yks 60cm okseri. Tuon tehtävän kanssa oli pientä taistelua, mutta muutaman kerran jälkeen tämäkin sujui. Mentiin samoja tehtäviä myös toiseen suuntaan. Mulla ei näistä tehtävistä oo ollenkaan kuvia tai videoita :I


Noo, hyppäyksestä jäi ihan hyvä mieli, ois voinut paremminkin mennä :D Ens kerralla sittten paremmin :) En tiedä milloin hypätään seuraavan kerran, mutta varmaankin ennen niitä Priman kisoja.

En tiiä mitä tässä tapahtuu, muttaah..

Käytiin myös pari päivää sitten irtojuoksuttamassa Petskua ja lopuksi menin myös sillä ilman varusteita, oli kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisia kommentteja.. :)